Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

Núria Marín Martínez (PSC)

Núria Marín i Martínez és alcaldessa de L’Hospitalet des de 2008, va néixer a L’Hospitalet l’any 1963 i és veïna del barri de Collblanc-la Torrassa. Està casada.

Amb estudis equivalents a la diplomatura en ciències empresarials, va entrar a treballar com a funcionària a l’Ajuntament de L’Hospitalet l’any 1985.

Des de l’any 1995 és regidora de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Del 1995 al 1999 es va fer càrrec de l’Àrea d’Hisenda i de la Regidoria de Collblanc-la Torrassa. L’any 1999 va ser nomenada primera tinenta d’alcalde i va assumir la responsabilitat de l’Àrea d’Economia i Hisenda. A partir de l’any 2007 és la primera tinenta d’alcalde i responsable de l’Àrea de Planificació, Coordinació i Economia.

El 19 d’abril de 2008 és nomenada alcaldessa de la ciutat i és reelegida per al càrrec en les eleccions municipals de 2011 i 2015.

Diputada a la Diputació de Barcelona i vicepresidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Membre de la Junta de Govern i representant de l’Ajuntament a la Comissió de Noves Tecnologies i Societat de la Informació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). També és membre de Consell Rector del Consorci Sanitari Integral. Des de gener de 2011 presideix el Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat. També és membre titular del Comitè de les Regions, de la Unió Europea.

Núria Marín és la primera secretària de la Federació del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de L’Hospitalet, secretària nacional de la Comissió Executiva del PSC i membre del Consell Nacional del partit, en el qual milita des de 1981. Anteriorment, havia militat en les Joventuts Socialistes de Catalunya.

Francesc Josep Belver i Vallés (PSC)

Va néixer el 1963 i viu al barri de Sant Josep.

És diplomat en funció gerencial per a les administracions públiques. Informàtic de professió, és treballador d’Aigües de Barcelona en excedència.

És el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, portaveu del grup polític municipal Partit dels Socialistes de Catalunya i regidor de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. També és el president del Consell Comarcal del Barcelonès i el president de REGESA.

Francesc Belver és el primer secretari de l’Agrupació Est del PSC de L’Hospitalet i conseller nacional del PSC.

José María García Mompel (PSC)

Va néixer el 1958.

És llicenciat en filosofia i ciències de l’educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un màster en desenvolupament d’organitzacions per la Universitat de Barcelona. De professió és tècnic de l’Administració pública.

José María García Mompel és el segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme, i president de la La Farga, GEM, SA.

També és el primer secretari de l’Agrupació Sud del PSC de L’Hospitalet, conseller de la Federació del PSC de L’Hospitalet i conseller nacional del PSC.

Cristian Alcázar Esteban (PSC)

Va néixer el 1980 i viu a la Florida.

Graduat en comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya, té formació en democràcia i decisions públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. S’ha dedicat a la gestió parlamentària i administrativa i va ser secretari de l’Oficina de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.

És el tercer tinent d’alcaldia, regidor de l’Àrea de Benestar i Drets Socials, d’Esports i Joventut i del Districte II (barris de Collblanc – la Torrassa). President del Consell Esportiu de L’Hospitalet.

És primer secretari de l’Agrupació Nord del PSC de L’Hospitalet i membre del Consell de Federació i del Consell Nacional del PSC.

Rocío Ramírez Pérez (PSC)

Va néixer el 1973 i viu a Santa Eulàlia.

Assessora en serveis tecnològics a Telefónica España, Key Account Manager —responsable de la gestió i consultoria de cartera pròpia de clients (grans clients del sector oci i turisme a Catalunya).

Regidora de govern de Turisme i Desenvolupament Econòmic, i regidora dels districtes IV i V, barris de les Planes, la Florida, Pubilla Cases i Can Serra.

És adjunta a la Secretaria d’Organització de la Comissió Executiva de la Federació del PSC de L’Hospitalet i consellera de la Federació del PSC de L’Hospitalet.

Manuel Brinquis Pérez (PSC)

Va néixer el 1976 a L'Hospitalet, al barri de Pubilla Cases, i actualment viu a Santa Eulàlia.

És llicenciat en sociologia per la Universitat de Barcelona i té un postgrau en màrqueting polític, estratègies polítiques i comunicació, per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials i la Universitat Autònoma de Barcelona. Està cursant estudis de segon cicle de ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Oberta de Catalunya.

És funcionari tècnic superior en administració local de la Diputació de Barcelona, on ha desenvolupat tasques de gestió i direcció en les àrees de Joventut, Participació Ciutadana, Presidència i Vicepresidència quarta.

És el cinquè tinent d’alcaldia, regidor de l’Àrea d’Hisenda i Serveis Centrals i regidor de govern de Participació Ciutadana.

Patró de la Fundació Arranz-Bravo i de la Fundació per a la Motivació de Recursos Humans (FMRH), Factor Humà. També és membre del Consorci de Localret i forma part del Consell del Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet.

Secretari d’Organització de la Federació del PSC de L’Hospitalet, membre del Consell Nacional del PSC i del Comitè Federal del PSOE.

Jaume Graells i Veguin (PSC)

Va néixer el 1959 i és veí del barri del Centre.

Llicenciat en geografia i història i mestre de català. És professor a l’Institut Torras i Bages. També  va ocupar diversos càrrecs a la Conselleria d’Educació de la Generalitat.

És setè tinent d'alcaldia, regidor dels districtes I, Centre-Sant Josep-Sanfeliu, i VI, barris de Bellvitge i Gornal.

És membre de la Comissió Executiva de la Federació del PSC de L’Hospitalet.

María Ángeles Sariñena Hidalgo (PSC)

Va néixer a Barcelona el 1969 i viu a Santa Eulàlia.

Graduada en prevenció i seguretat integral (gestió pública)  per la Universitat Autònoma de Barcelona i títol de directora de seguretat privada, expedit pel Ministeri de l’Interior. De professió és gestora administrativa.

És regidora de govern de Comerç i Drets dels Consumidors, i regidora de govern d'Igualtat i Gent Gran.

Ocupa la viceprimera secretaria de l’Agrupació Est del PSC de L’Hospitalet, membre del Consell Nacional del PSC i de la Comissió de Cooperació i Solidaritat de la Nacional.

José Castro Borrallo (PSC)

Va néixer el 1961 a Cabra (Còrdova) i és veí del barri de Sanfeliu. Està casat i té dos fills.

Diplomat en gestió i administració pública per la Universitat de Barcelona i postgrau en govern local. De professió educador social, ha estat director de centres d’educació en temps lliure i coordinador de xarxes de centres d’alfabetització digital. També va ser director adjunt del gabinet del ministre de Treball i Immigració i assessor del secretari d’estat de la Seguretat Social de 2008 a 2010.

És el quart tinent d’alcalde, regidor de l’Àrea d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat i president del Consell dels districtes IV i V de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És membre de l’executiva de l’Agrupació Nord del PSC de L’Hospitalet i secretari de Política Municipal.

Jesús Husillos Gutiérrez (PSC)

Va néixer el 1974 a Barcelona i viu a Santa Eulàlia.

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en gestió pública per ESADE, és advocat de professió.

Ha estat president de l’Associació d’Ajuda Mútua a l’Immigrant a Catalunya (AMIC), vinculada a la UGT, i responsable del Pla per la integració de la nova ciutadania de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És sisè tinent d'alcaldia i regidor de govern de Benestar Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Delegat sectorial de Nou Gresol PSC i secretari d’Acció Política de la comissió executiva de l’Agrupació Est del PSC L’Hospitalet.

David Quirós Brito (PSC)

Va néixer el 1974, ha crescut a Pubilla Casas i viu a Santa Eulàlia. Casat i pare de dos fills.

Diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona i màster de Direcció Pública per la Universitat Ramon Llull.

És regidor de govern de Cultura, d’Innovació Social i del Districte III (Santa Eulàlia-Granvia).

Des de 2015, treballa a l’Àrea de Coordinació i Planificació Estratègica de l’Ajuntament de L’Hospitalet en el desenvolupament estratègic de l’smart social city aplicat a la innovació social i cultural. Anteriorment havia tingut diferents responsabilitats en les àrees municipals d’Espai Públic, d’Urbanisme i Sostenibilitat, de Governació, de l’Alcaldia i de  Joventut.

També va treballar en el sector de les arts gràfiques com a responsable de prospecció de mercats i en la coordinació d’esdeveniments i comunicació.

Actualment, ocupa el càrrec de secretari d’Acció Política del PSC de L’Hospitalet, partit del qual també havia estat secretari de Comunicació i portaveu, així com primer secretari de les JSC de la ciutat.

Miguel M. García Valle (C's)

Va néixer el 1951 i viu al barri del Centre.

Té estudis de batxiller i comerç.

Portaveu del grup polític municipal Ciutadans.

Membre de la Junta Directiva de l’agrupació Ciutadans (C’s) a L’Hospitalet.

Carmen Esteban Fernández (C's)

Va néixer el 1972 i viu a Can Clota (Esplugues).

És diplomada en ciències empresarials. És la responsable financera d’una PIME d’externalització de serveis informàtics.

Portaveu segona suplent del Grup Municipal Ciutadans.

Coordinadora de l’agrupació Ciutadans (C’s) a L’Hospitalet.

Rainaldo Ruiz Narváez (C's)

Va néixer el 1958.

Llicenciat en dret i màster en tributari IV per la Facultat de Dret de Barcelona. Programa de doctorat Drets i deures constitucionals per la Universitat de Lleida.

Advocat a l’Ajuntament de L’Hospitalet, com a cap de la Secció Jurídica de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme. Té una àmplia trajectòria docent i actualment és col•laborador docent i consultor de dret penitenciari a la UOC.

És regidor del Grup Municipal Ciutadans.

Jesús Amadeo Martín González (C's)

Va néixer el 1991 a Barcelona i viu a Can Serra.

És tècnic superior en administració i finances (CFGS) i en l’actualitat està cursant el grau en ciències polítiques i de l’administració en la Universitat Pompeu Fabra.

És regidor del Grup Municipal Ciutadans, conseller general de Ciutadans (C’s) i secretari de comunicació de l’agrupació local Ciutadans de L’Hospitalet.

Ana González  Montes (ICV-EUiA-Pirates-E)

Va néixer el 1962 i és veïna de Collblanc-la Torrassa.

Postgrau en economia solidària: gestió d’entitats i empreses d’inserció i en interculturalitat i cohesió social: relacions interculturals i gestió de la diversitat cultural. Ambdós per la Càtedra d’Economia Solidària de Universitat Abat Oliba CEU. En l’actualitat estudia el grau d’història a la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED).

Administrativa en diverses empreses privades. De professió també ha estat d’assessora a l’Oficina 21 de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És la portaveu del grup polític municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa –Pirates – Entesa. Responsable de l’Àrea de Política Municipal de la Comissió Local d’EUiA de L’Hospitalet, consellera Nacional d’EUiA i responsable de les Xarxes de Solidaritat Popular d’EUiA.

Júlia Carballeira Pascual (ICV-EUiA-Pirates-E)

Va néixer el 1982.

Diplomada en gestió i administració pública. Llicenciada en ciències polítiques i de l’administració. Formació complementària en protecció dels drets humans, comunicació i relacions humanes, tècniques de negociació i l’àmbit jurídic de les administracions públiques. De professió és treballadora de la sanitat pública.

És regidora del grup polític municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa –Pirates – Entesa, i consellera comarcal del Barcelonès per ICV-EUiA-Entesa.

És la coordinadora local d’ICV L’Hospitalet i consellera nacional d’ICV.

Ivan Nieto Martinez (ICV-EUiA-Pirates-E)

Va néixer el 1980.

Llicenciat en ciències polítiques i de la administració i diplomat en comunicació i estratègia política. Té un  postgrau de ciències socials, sociologia i comportament electoral. Tècnic comercial de professió, va ser assessor de l’Àrea de Medi Ambient i del Districte I a l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És regidor del grup polític municipal Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa –Pirates – Entesa.

Responsable d’Acció Política d’EUiA de L’Hospitalet, conseller nacional d’EUiA i membre del Consejo Político Federal (CPF) d’Izquierda Unida (IU).

Sonia Esplugas González (PP)

Va néixer el 1971 a Barcelona i viu a Santa Eulàlia.

Llicenciada en publicitat i relacions públiques i diplomada en turisme. Actualment està cursant un màster en direcció de comunicació corporativa (DirCom).

Ha estat cap de premsa del Partit Popular de Barcelona.

És la portaveu del grup polític municipal Partit Popular.

Ha estat diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya (IX legislatura) i és la presidenta del Partit Popular de Catalunya a L’Hospitalet des de l’1 d’agost de 2014.

Antoni Garcia i Acero (ERC)

Va néixer el 1973 i és veí del barri del Centre.

Tècnic de medi ambient i administratiu de la Generalitat de Catalunya.

És el portaveu del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

És militant d’ERC des de l’any 2007 i en l’actualitat és el portaveu d’ERC L'Hospitalet i conseller nacional d’ERC.

Va ser fundador dels Verds, on va tenir diferents responsabilitats fins a l’any 2006, i en l’actualitat és soci d’Òmnium Cultural de L’H, membre del sindicat Intersindical-CSC, de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), del Casal Jaume Compte i de la Fundació Josep Carreras.

Coque García i Muñoz (Coque, hipocorístic que faig servir i pel qual se'm coneix sovint públicament) (ERC)

Va néixer el 1984. Viu al barri de la Florida.

Té estudis en disseny gràfic i comunicació, i en l’actualitat realitza un grau de ciència política i gestió pública. Professionalment va ser el responsable de Comunicació i Estratègia de l'associació Súmate.

Regidor del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

També és el secretari d'Imatge i Comunicació de la secció local d'ERC a L'Hospitalet.

Jordi Monrós i Ibáñez (CiU)

Va néixer el 1965 i viu al Centre.

És graduat social especialitzat en el món del dret laboral i de la seguretat social i tècnic superior en prevenció de riscos laborals.

És el portaveu del grup polític municipal Convergència i Unió (CiU), president comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de l’Agrupació de L’Hospitalet - Cornellà, president del Comitè de Federació de CiU a L’Hospitalet i conseller nacional de CDC.

Christian Giménez Màrquez (CUP-Poble Actiu)

Va néixer el 1980 i viu a Santa Eulàlia.

Llicenciat en psicologia i diplomat en treball social. Treballador comunitari de professió. Va exercir de responsable del Pla de desenvolupament comunitari de la Florida (PDC) durant 6 anys.

És el portaveu del grup polític municipal Candidatura d’Unitat Popular-Poble Actiu.

És membre fundador i actual tresorer del Col·lectiu de Professionals del Treball Comunitari de Catalunya i membre del Col·lectiu Akelharre. Activista sindical a CGT Ensenyament - Sector Social i soci de Coop57.

Rafael Jiménez Ariza (Regidor no adscrit)

Va néixer el 1981 i viu al barri de Santa Eulàlia.

Direcció de màrqueting i vendes a la Escola d’Administració d'Empreses Business School. De professió és tècnic comercial de materials de construcció, especialista en estructures, fonamentació i impermeabilització.

És regidor no adscrit, adjunt a l'Àrea d'Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat.

Cristina Santón Ramiro (Regidora no adscrita)

Va néixer el 1983 i és veïna del barri de Santa Eulàlia.

Llicenciada en periodisme per la Universitat Ramon Llull. Professionalment  s’ha dedicat a la comunicació corporativa.

És regidora no adscrita, adjunta de Sanitat i Salubritat Pública.

Fco. Javier Martín Hermosín (Regidor no adscrit)

Va néixer el 1971 a Barcelona i viu al barri de Gornal.

És diplomat en ciències empresarials i llicenciat en administració i direcció d’empreses, màster en Business Administration. De professió és economista i consultor.

Soci fundador de l'Assemblea per una Escola Bilingüe, fundador de l’associació de pensament polític Eidos, així com col•laborador com a voluntari amb entitats del tercer sector, com ara APHO, l’Associació de Treballadors/res Professionals a la Llar.

Pedro Alonso Navarro (Regidor no adscrit)

Va néixer el 1946 i viu a Collblanc.

Diplomat en criminologia i professional del comerç.

Va ser president del Partit Popular de Catalunya de L’Hospitalet fins al juliol de 2014.
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400