Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

Núria Marín

Núria Marín Martínez (PSC-CP)

Núria Marín i Martínez és alcaldessa de L’Hospitalet des de 2008, va néixer a L’Hospitalet l’any 1963 i és veïna del barri de Collblanc-la Torrassa. Està casada.

Amb estudis equivalents a la diplomatura en ciències empresarials, va entrar a treballar com a funcionària a l’Ajuntament de L’Hospitalet l’any 1985.

L’any 1995 entra com a regidora de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Del 1995 al 1999 es va fer càrrec de l’Àrea d’Hisenda i de la Regidoria de Collblanc-la Torrassa. L’any 1999 va ser nomenada primera tinenta d’alcaldia i va assumir la responsabilitat de l’Àrea d’Economia i Hisenda. A partir de l’any 2007 va continuar sent la primera tinenta d’alcaldia i responsable de l’Àrea de Planificació, Coordinació i Economia.

El 19 d’abril de 2008 és nomenada alcaldessa de la ciutat i és reelegida per al càrrec en les eleccions municipals de 2011, 2015 i 2019.

Núria Marín és també presidenta de la Diputació de Barcelona des de juliol de 2019 i vicepresidenta de l’Assemblea Urbana de Catalunya.

Presidenta del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC),  membre del Consell Nacional del partit, en el qual milita des de 1981, i secretària de Cohesió i Integració de l’Executiva del PSOE. Anteriorment, havia militat en les Joventuts Socialistes de Catalunya.

Francesc Josep Belver i Vallés (PSC-CP)

Va néixer a L’Hospitalet el 1963 i viu al barri de Sant Josep.

És diplomat en funció gerencial per a les administracions públiques. Informàtic de professió, és treballador d’Aigües de Barcelona en excedència.

És el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, portaveu del grup polític municipal Partit dels Socialistes de Catalunya i tinent d’alcaldia de l’Àrea de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports.

És conseller nacional del PSC.

Cristian Alcázar Esteban (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1980 i viu a la Florida.

Graduat en comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), té formació en democràcia i decisions públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

És el segon tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, responsable de l’Àrea d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat.

Primer secretari de la Federació del PSC de L’Hospitalet i de l’Agrupació Nord del PSC de L’Hospitalet.

Rocío Ramírez Pérez (PSC-CP)

Va néixer a L’Hospitalet el 1973 i viu al barri de Santa Eulàlia.

Assessora en Serveis Tecnològics a Telefónica España (Key Account Manager), responsable de la gestió i consultoria de cartera pròpia de clients (grans clients del sector oci i turisme a Catalunya).

És la quarta tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, responsable de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social.

Secretària de Política Municipal de l’Agrupació Nord de L’Hospitalet i consellera nacional.

Jaume Graells i Veguin (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1959 i és veí del Centre.

Llicenciat en geografia i història i mestre de català. És professor a l’Institut Torras i Bages de L’Hospitalet. També va ocupar diversos càrrecs al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Regidor de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

María Teresa Revilla Sánchez (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1966 i viu a Bellvitge.

És funcionària, tècnica en ocupació juvenil a l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Regidora adjunta d’Esports i regidora del Districte I.

És secretària d’Organització de l’Agrupació Sud del PSC a L’Hospitalet, consellera de la Federació del PSC de L’Hospitalet i consellera nacional del PSC.

 

María Ángeles Sariñena Hidalgo (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1969 i viu a Santa Eulàlia.

Graduada en prevenció i seguretat integral (gestió pública) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i títol de directora de seguretat privada, expedit pel Ministeri de l’Interior. De professió és gestora administrativa.

És la setena tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, responsable de l’Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes i regidora de Cultura Popular i Tradicional.

Viceprimera secretària de la Federació del PSC de L’Hospitalet i consellera nacional del PSC.

José Castro Borrallo (PSC-CP)

Va néixer el 1961 a Cabra (Còrdova). Vinculat al barri de Sanfeliu. Està casat i té dos fills.

Diplomat en gestió i administració pública per la Universitat de Barcelona i postgrau en govern local. De professió educador social, ha estat director de centres d’educació en temps lliure i coordinador de xarxes de centres d’alfabetització digital.

Va ser director adjunt del gabinet del ministre de Treball i Immigració i assessor del secretari d’estat de la Seguretat Social de 2008 a 2010.

És el tercer tinent d’alcaldia, responsable de l’Àrea de Convivència i Seguretat.
És membre de l’executiva de l’Agrupació Nord del PSC de L’Hospitalet i conseller nacional.

Laura García Manota (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1996 i és veïna de Pubilla Cases.

Graduada en pedagogia a la Universitat de Barcelona, realitza actualment el màster en psicopedagogia terapèutica i educació especial a ISEP. És pedagoga.

Regidora d’Igualtat i de Joventut.

Secretària d'Organització i d’Igualtat de la JSC de L'Hospitalet, secretària de Polítiques d’Igualtat i Benestar a l'Agrupació Nord del PSC de L'Hospitalet i responsable de Drets i Justícia Social a la Federació del PSC de L’Hospitalet.

Jesús Husillos Gutiérrez (PSC-CP)

Va néixer el 1974 a Barcelona i viu a Santa Eulàlia.

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en gestió pública per ESADE, és advocat de professió.

Ha estat president de l’Associació d’Ajuda Mútua a l’Immigrant a Catalunya (AMIC), vinculada a la UGT, i responsable del Pla per la integració de la nova ciutadania de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És el cinquè tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, responsable de l’Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans.

Delegat sectorial de Nou Gresol PSC i secretari de Ciutadania i Diversitat de la Comissió Executiva de la Federació del PSC L’Hospitalet.

Olga Gómez Fernández (PSC-CP)

Va néixer a L’Hospitalet el 1978 i viu a Santa Eulàlia.

Té estudis d’economia i gestió financera. En l’actualitat està cursant el grau d’economia a  la Universitat de Barcelona. Va realitzar un postgrau en lideratge i comunicació en la Universitat Autònoma de Barcelona. De professió és administrativa en el sector privat i públic.

És la regidora del Districte II (barris de Collblanc-la Torrassa).

És adjunta a Política Municipal de la Federació del PSC de L’Hospitalet.

David Quirós Brito (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1974, ha crescut a Pubilla Cases i viu a Santa Eulàlia. Casat i pare de dos fills.

Diplomat en relacions laborals per la Universitat de Barcelona (UB) i màster de direcció pública per la Universitat Ramon Llull.  Va treballar en el sector de les arts gràfiques com a responsable de prospecció de mercats i en la coordinació d’esdeveniments i comunicació.

És el sisè tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de L’Hospitalet, responsable de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura i regidor del Districte III

Lola Ramos Zafra (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1973 i va ser veïna de la Florida fins al 1988.

Grau en comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i diplomada en postgrau en comunicació i lideratge polític per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Dinamitzadora de  Mercats Municipals de la Federació de Mercats Municipals de L’Hospitalet.

És regidora dels districtes IV i V.

És secretària de Comunicació de la Federació del PSC de L’Hospitalet.

Imán Aisa Abdellaoui (PSC-CP)

Va néixer a Barcelona el 1993 i viu a L’Hospitalet.

Graduada en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat de Barcelona (UB). Ha cursat el  màster en diplomàcia i funció pública internacional al Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona. En l’actualitat està realitzant el grau en dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Actualment treballa al departament de software solutions en una empresa del sector metal·lúrgic.

És secretària de Transició Ecològica al PSC de L’Hospitalet i secretària d’habitatge a la JSC de L’Hospitalet.

És regidora adjunta d'Educació.

Antoni Garcia i Acero (ERC-AM)

Va néixer a Barcelona el 1973 i és veí del barri del Centre.

Tècnic de medi ambient i administratiu de la Generalitat de Catalunya.

És el portaveu del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).
És militant  d’ERC des de l’any 2007 i conseller nacional d’ERC.

Va ser un dels fundadors dels Verds fins a la seva transformació en associació.

En l’actualitat és soci d’Òmnium Cultural, Fundació Pasqual Maragall, Fundació Josep Carreras, CE  l’Hospitalet, CB l’Hospitalet, Ateneu la Iaia i del sindicat Intersindical-CSC.
Ha estat diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona el mandat 2015-2019. En aquest mandat és diputat a la Diputació.

Rosa Batalla i Pascual (ERC-AM)

Va néixer a Barcelona el 1960 i és veïna del barri de Santa Eulàlia.

Llicenciada en dret. Diploma en desenvolupament directiu.

Funcionària del cos superior de la Generalitat de Catalunya, exercint el lloc de subdirectora general de Joventut.

Regidora del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).
Va ser coordinadora de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a L’Hospitalet l’any 2013/2014 i actualment és sòcia de l’ANC, d’Òmnium Cultural, afiliada al sindicat Intersindical-CSC, sòcia de la Fundació Pasqual Maragall contra l’Alzheimer i d’Acción contra el Hambre.

Jorge Garcia Muñoz (ERC-AM)

Va néixer a Barcelona el 1984. Viu al barri de la Florida.

Té estudis en ciències polítiques i en disseny gràfic i comunicació.

Professionalment va ser el responsable de Comunicació i Estratègia de l’associació Súmate. Regidor del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).
També ha estat secretari d’Imatge i Comunicació de la secció local d’Esquerra Republicana a L’Hospitalet.

Lluïsa Carmona i Martínez (ERC-AM)

Va néixer a L’Hospitalet el 1965 i és veïna del barri del Centre.

Llicenciada en història i investigadora vinculada a diferents grups de recerca històrica (Duoda, UB, CEA...).

Ha format part del moviment veïnal SOS CASC ANTIC del carrer del Xipreret des de l’any 2005 i de la comissió de treball veïns/Ajuntament per l’elaboració del Pla de conservació i restauració del conjunt del carrer del Xipreret ( 2005-2009).

Màster en estudis sobre les dones, Duoda-Centre de Recerca de Dones, Universitat de Barcelona (UB).

Certificada com a analista bioenergètica (IIBA), actualment té una consulta privada com a terapeuta.

Regidora del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) com a independent.

Cofundadora de TAMAIA. Dones contra la Violència (1992-2010) (Creu de Sant Jordi, 2004), de la qual va formar part de l’equip directiu, formatiu i d’intervenció en els programes d’atenció i recuperació per a dones víctimes de violència masclista.
Anteriorment va ser educadora social a la Casa d’Acollida per a Dones Maltractades de l’Ajuntament de Barcelona (1990-1992) i a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) en centres d’atenció a menors (1994-2000).

Vinculada al moviment feminista i sòcia de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Xavier Mombiela i Quintero (ERC-AM)

Va néixer a Barcelona el 1998 i viu al barri de la Florida.

Actualment, compagina el treball temporal amb els estudis de dret a la Universitat Pompeu Fabra, on forma part de diferents associacions i òrgans, com ara el Claustre de la Universitat Pompeu Fabra, Universitats per la República o Alternativa UPF. També s’involucra en moviments com ILP Universitats.

Regidor del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

És militant d’Esquerra Republicana i de les Joventuts d’Esquerra Republicana des de 2016. Forma part de la sectorial de Juristes i Càrrecs Electes del Jovent Republicà, i de la Coordinadora de Polítiques per a Persones LGBTI d’Esquerra Republicana. Ha estat secretari d’organització, i des del 2018 és portaveu del Jovent Republicà.

Miguel M. García Valle (C's)

Va néixer a Barcelona el 1951 i viu al barri del Centre.

Té estudis de batxillerat i comerç.

Portaveu del grup polític municipal Ciutadans.

Membre del Consell General de Ciutadans.

Carmen Esteban Fernández (C's)

Va néixer a Segòvia el 1972.

És diplomada en ciències empresarials. Controladora de gestió i consultora immobiliària.
Portaveu segona suplent del grup polític municipal Ciutadans.

Coordinadora de l’agrupació local de L’Hospitalet i del Comitè Provincial de Barcelona de Ciutadans.

Rainaldo Ruiz Narváez (C's)

Va néixer a Vélez-Málaga (Màlaga) el 1958.

Llicenciat en dret. Programa de doctorat de drets i deures constitucionals per la Universitat de Lleida.

Advocat a l’Ajuntament de L’Hospitalet, com a cap de la Secció Jurídica de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme. Té una àmplia trajectòria docent i actualment és col•laborador docent i consultor de dret penitenciari i tutor del treball final de màster d’advocacia a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Portaveu primer suplent del grup polític municipal Ciutadans.

Jesús Amadeo Martín González (C's)

Va néixer a Barcelona el 1991 i viu a Can Serra.

És tècnic superior en administració i finances (CFGS) i graduat en ciències polítiques i de l’administració en la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

És regidor del grup polític municipal Ciutadans.

Membre del Consell de Ciutat.

Secretari de comunicació de l’agrupació local Ciutadans de L’Hospitalet.

Ana González  Montes (LHECP-ECG)

Va néixer a Valle del Río (Còrdova) el 1962 i és veïna de Collblanc-la Torrassa.

Postgrau en economia solidària: gestió d’entitats i empreses d’inserció i en interculturalitat i cohesió social: relacions interculturals i gestió de la diversitat cultural. Ambdós per la càtedra d’economia solidària de la Universitat Abat Oliba CEU.

Administrativa en diverses empreses privades. Gestió i coordinació d’una fundació privada i empresa d’economia social. De professió també ha estat assessora a l’Oficina 21 de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

És la portaveu del grup polític municipal L’Hospitalet En Comú Podem - En Comú Guanyem. Responsable de l’Àrea de Política Municipal de la Comissió Local d’EUiA de L’Hospitalet, consellera nacional d’EUiA i consellera nacional de Catalunya en Comú.

Núria Lozano Montoy (LHECP-ECG)

Va néixer a Barcelona el 1967 i és veïna del barri de Gornal.

Advocadessa en exercici i professora de matèries jurídiques, és tècnica superior i auditora en prevenció de riscos laborals. És autora de diversos estudis i guies sobre contractació pública, discriminació laboral, relació entre treball i homofòbia i seguretat i salut al treball, entre d’altres.

Membre de l’Assemblea Política i Social d’Izquierda Unida —on actualment desenvolupa la tasca de responsable de Modelo Federal y Plurinacionalidad—, forma part de la Comissió Executiva de Catalunya en Comú —com a responsable de sectorial i programa— i del Consell Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa.

Participa a xarxes europees de sindicalistes, com la xarxa de sindicalistes TUNE, i és membre fundadora de la xarxa de sindicalistes del Partit de l’Esquerra Europea, formant part dels seus nuclis coordinadors.

És regidora del grup polític municipal L’Hospitalet En Comú Podem - En Comú Guanyem.

Laura Alzamora Merino (LHECP-ECG)

Va néixer a Barcelona el 1987 i actualment és veïna del barri de Santa Eulàlia.

Llicenciada en psicologia a la Universitat Rovira i Virgili (URV), cursa actualment el grau en educació social a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

És treballadora del 3r sector. Ha treballat a diferents empreses privades en l’àmbit social atenent sempre col·lectius vulnerables.

Regidora del grup polític municipal L’Hospitalet En Comú Podem - En Comú Guanyem (LHECP-ECG).

Secretària de Feminismes i LGTBI a Podem Catalunya.

És membre de Podemos L’Hospitalet.

Sonia Esplugas González (PP)

Va néixer a Barcelona el 1971 i viu a Santa Eulàlia.

Llicenciada en publicitat i relacions públiques i diplomada en turisme per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha realitzat un màster en direcció de comunicació corporativa per l’OBS Business School-Universitat de Barcelona (UB).

Cap de premsa del Partit Popular de Barcelona fins a l’any 2006.

Diputada del Partit Popular de Catalunya al Parlament de Catalunya (IX legislatura).

És la presidenta del Partit Popular de L’Hospitalet des de l’1 d’agost de 2014.

És la portaveu del grup polític municipal Partit Popular.
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400