Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

Seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Benvinguts a la Seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La Seu és el portal que hem posat a la vostra disposició perquè pugueu accedir a la informació i als serveis i tràmits municipals a través d'Internet, de forma segura, 24 hores al dia 365 dies a l’any.

Destaquem

 • Novetats en Contractació Pública: Sobre Digital 2.0

  En el marc de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic s’estableix l’obligació de tramitació electrònica en tots els procediments de contractació administrativa. En aquest sentit, l’ajuntament ha habilitat l’eina de licitació electrònica Sobre Digital 2.0, integrada amb la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya, perquè les empreses puguin presentar telemàticament les ofertes de procediments oberts que precisen de solució ensobrada a partir del 5 de juliol de 2018.

  Trobareu més informació a: Perfil del contractant de l'ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
 • L’Ajuntament amplia els tràmits que es poden fer a través d’internet

  El consistori aposta per millorar l’eficiència en la gestió i la relació amb la ciutadania i per fer servir les noves tecnologies per aconseguir-ho. 
  Es posa en marxa la Finestreta Única Empresarial Local i el sistema VÀLid d’identificació digital. L’objectiu és introduir la innovació digital a la gestió dels serveis públics. El 2016 es van fer més de 63.000 tràmits telemàtics.
 • L’Ajuntament incorpora nous tràmits al Registre electrònic

  L’Ajuntament ha ampliat els tràmits que es poden presentar al Registre General d’entrada de forma electrònica amb les sol•licituds d'Identificació de la persona conductora d’una denúncia per infracció de trànsit i de Dret d'accés a la informació pública.
  L’entrada al Registre electrònic d’aquests serveis —a més de les sol•licituds de Consum i Tributàries que ja estaven en marxa— es fa mitjançant la pàgina de Tràmits (Seu electrònica) i s’hi necessita certificat digital. El justificant de la sol•licitud, signat i registrat, es rep per correu electrònic i es pot consultar a la Carpeta ciutadana.
 • L’Ajuntament posa en marxa el servei e.FACT per a la presentació de factures electròniques

  L’Ajuntament ha posat en marxa el servei e.FACT perquè els proveïdors hi puguin presentar les factures en format electrònic. S’hi accedeix a través de la pàgina Factura electrònica, de la Seu electrònica.

  A partir del 15 de gener de 2015, les empreses que presentin factures estan obligades a fer-ho electrònicament. La factura electrònica s’ha de generar en format Facturae i s’ha de signar electrònicament.

  Anar a Factura electrònica
 • L’Ajuntament publica les actes de Ple

  L’Ajuntament ha iniciat la publicació de les actes de Ple en la Seu electrònica. D’aquesta manera, la ciutadania pot consultar a partir d’ara per Internet el contingut de les sessions plenàries municipals, els assumptes aprovats i les intervencions dels grups del consistori. 

  Anar a Ple municipal
 • Nota informativa respecte a la presentació de documents a les oficines de registre

  Des del 20 de juny de 2018 no cal aportar dos exemplars dels documents que s'adjunten a les sol·licituds que es lliuren en el Registre General d'Entrada. N'hi ha prou amb la presentació dels documents sol·licitats, els quals els seran retornats un cop siguin digitalitzats de forma segura. La documentació no es podrà presentar enquadernada i, preferiblement, tampoc grapada i es recomana lliurar-la en format digital sempre que sigui possible (preferiblement en un USB enlloc de CD).

Accés a...

 • Anar a Portal Jurídic de Catalunya
 • Anar a Oficicina virtual de tràmits
 • Anar a Administració gob.es
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400