Logo Ajuntament de L'Hospitalet

Obtenció de l'idCAT Certificat

L'idCAT Certificat és un identificador digital que heu d'instal·lar al vostre navegador i que garanteix la vostra identitat a Internet. Aquest certificat us permet accedir a diferents tràmits i gestions.

  • Ser major d'edat, és a dir, tenir almenys 18 anys. Es pot sol·licitar a partir del dia següent d'haver complert els 18 anys.

Per la vostra comoditat, podeu sol·licitar una cita prèvia per a la realització del tràmit. Si és el cas heu de seguir les següents instruccions:
  1. Feu clic aquí per a reservar dia i hora de cita prèvia.
  2. Enviada la sol·licitud rebreu un justificant de la cita al vostre correu electrònic.

Per la vostra comoditat, per a la realització del tràmit podeu sol·licitar una cita prèvia trucant al telèfon indicat. Haureu de facilitar les dades del document d'identitat i del correu electrònic  de la persona a qui es farà el certificat digital.

Per obtenir l’idCAT Certificat heu d’anar presencialment a l'oficina indicada per validar la vostra identitat. Per això, quan aneu us demanaran el vostre document identificatiu.

Documentació necessària

  • DNI
  • Passaport
  • NIE (amb fotografia). Les persones estrangeres poden acreditar el número de NIE mitjançant la targeta TIE o el Certificat de registre de ciutadà de la Unió Europea, acompanyat d'un document oficial amb fotografia (com el passaport o DNI del país d'origen).

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la realització d'aquest tràmit feu servir el nostre Contacteu i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos resposta.

Per a poder emetre el vostre certificat, us haureu d'identificar amb un document identificatiu oficial com per exemple el DNI, targeta de residència o passaport, i heu de facilitar les dades identificatives.

En cas d'obtenir una cita prèvia rebreu un justificant al vostre correu electrònic amb instruccions a seguir el dia de la cita. Aquell dia haureu de confirmar la vostra reserva a la màquina de tiquets que trobareu a l'oficina.