Logo Ajuntament de L'Hospitalet

Obtenció i altres gestions sobre l'idCAT Mòbil

L'idCAT Mòbil és un servei d'autentificació d'usuaris i signatura electrònica basat en l'enviament de paraules de pas d'un sol ús al teu telèfon mòbil. És un sistema segur i gratuït que no requereix la instal·lació de cap programari ni recordar cap contrasenya.

Pots consultar tota la informació relacionada amb l'obtenció, modificació de dades, tramitació de la baixa i altres gestions sobre aquest servei a la pàgina de suport de l'idCAT Mòbil del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya o veure aquest video explicatiu que detalla com aconseguir el certificat.

Únicament la persona interessada.

  • Tenir com a mínim 16 anys
  • Disposar d'un document identificatiu amb fotografia (DNI, NIE, passaport, targeta de residència comunitària, permís de residència, document identificatiu d'un país de la Comunitat Europea).

Pots donar-te d'alta al servei d'idCAT Mòbil seguint les instruccions de l'enllaç https://idcatmobil.seu.cat/

Documentació necessària

Sense certificat digital necessiteu:

  1. DNI (Document d'identitat) o TIE (Targeta d'identitat d'estragers).
  2. TSI: Targeta Sanitària Individual del CatSalut (Servei Català de la Salut)
  3. Correu electrònic personal
  4. Telèfon mòbil
Amb certificat digital vàlid i correctament instal·lat necessiteu:
  1. idCAT, DNIe, FNMT o qualsevol altre certificat acceptat per tramitar a la Seu electrònica de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Vegeu els requisits.
  2. Telèfon mòbil.

Pots consultar les oficines d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya i les entitats de registre d'idCAT Mòbil que realitzen tramitacions presencials al mapa de l'apartat Com em puc donar d'alta presencialment a idCAT Mòbil? de la pàgina web de suport de l'idCAT Mòbil.