Logo Ajuntament de L'Hospitalet

Informació sobre el Servei Bicibox

Bicibox és una xarxa pública d’aparcaments segurs per bicicletes privades que es troba distribuïda pels diferents municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per tal que tothom pugui fer ús del servei de la forma més pràctica i segura possible.

El servei Bicibox li permet utilitzar la bicicleta particular en els seus desplaçaments per la ciutat amb la tranquil·litat de disposar d’un aparcament protegit i segur.

Els principals objectius del Bicibox són fomentar entre els ciutadans l’ús de la bicicleta com a mitjà per a la mobilitat quotidiana i complementar altres serveis de transport públic, oferint aparcament segur per a les bicicletes pròpies.

Aquest servei funciona mitjançant el registre previ dels usuaris, de les seves bicicletes i un abonament segons tarifa amb el que es dóna dret a estacionar la bicicleta en qualsevol dels aparcaments de la xarxa, per un màxim d’hores al dia. El temps màxim d'aparcament continuat (per afavorir la rotació i evitar abús d'estacionament) seran de 48 hores entre setmana i 72 hores en cap de setmana.

Registreu-vos al web www.bicibox.cat

En l’apartat “Alta” l’usuari haurà d’entrar les dades personals i de pagament i acceptar el contracte que regula l’ús i les condicions del servei. El servei és gratuït sempre que no excedeixin les 48 hores d'aparcament entre setmana i les 72 hores els caps de setmana.

Uns dies després l’usuari rebrà en el seu domicili una carta de presentació donant-li la benvinguda al servei, un díptic que explica les normes d’ús i la targeta que haurà d’activar mitjançant la web.

Per tal que Bicibox pugui donar un millor servei i garantir la seguretat i protecció de la seva bicicleta serà necessari utilitzar un registre de la bicicleta. Aquest registre es podrà realitzar a la part privada de l’usuari.

Dirigiu-vos a l’Oficina d’Atenció al Client de Bicibox (Passeig dels Ferrocarrils Catalans, 142-144, 08940 Cornellà de Llobregat).

El telèfon d'Atenció a l'Usuari és el 934801559.

El correu electrònic per a sol·licitar més informació és info@bicibox.cat