Logo Ajuntament de L'Hospitalet

Cita prèvia per obtenir la identitat digital idCAT Mòbil

Sol·licitud per concertar dia i hora per l'obtenció presencial de l'idCAT Mòbil.

L'idCAT Mòbil és un servei d'autentificació d'usuaris i signatura electrònica basat en l'enviament de paraules de pas d'un sol ús al seu telèfon mòbil. És un sistema segur i gratuït que no requereix la instal·lació de cap programari ni recordar cap contrasenya.

Podeu consultar més informació a la pàgina de suport de l'idCAT Mòbil del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya.

També podeu tramitar l'alta per internet mitjançant el tràmit enllaçat al final d'aquesta pàgina o a l'enllaç https://idcatmobil.seu.cat

  • Per a obtenir l'idCAT Mòbil heu de complir amb els requeriments establerts per l'AOC entre ells està el ser major de 16 anys i disposar d'un document identificatiu oficial.

  1. Feu clic aquí per a reservar dia i hora de cita prèvia.
  2. Enviada la sol·licitud rebreu un justificant de la cita al vostre correu electrònic.

Faciliteu al telèfon de l'oficina indicada les dades del document d'identitat i del correu electrònic  de la persona a qui es farà l'idCAT Mòbil.

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la realització d'aquest tràmit feu servir el nostre Contacteu i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos resposta.

Una vegada heu finalitzat la reserva rebreu un justificant al vostre correu electrònic amb instruccions a seguir el dia de la cita.

El dia de la cita heu de confirmar la vostra reserva a la màquina de tiquets i us heu d'identificar amb un document identificatiu oficial com per exemple el DNI, targeta de residència o passaport, i heu de facilitar les dades identificatives.