Logo Ajuntament de L'Hospitalet

Passi metropolità d’acompanyant

Sol·licitud del passi metropolità que permet acompanyar a una persona amb discapacitat als trajectes al transport públic col·lectiu.

S'han de tenir les següents condicions:
  • Estar empadronat/da a L'Hospitalet.
  • Acreditar mitjançant certificat de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) la necessitat d'un acompanyant en els desplaçaments en transport públic col·lectiu.
  • Tenir més de 4 anys d'edat.

Podeu fer la vostra petició fent clic al botó "Sol·licitud" del tràmit Passi d´acompanyant de l´apartat "Mobilitat > Tarifació social i ambiental" de la web www.ambmobilitat.cat

Aporteu la documentació necessària a la regidoria de districte.

Documentació necessària

  • Imprès de sol·licitud emplenat i signat que pot aconseguir a l'apartat de 'tramitació per correu' del tràmit 'Passi d´acompanyant' de l´apartat "Mobilitat > Tarifació social i ambiental" de la web www.ambmobilitat.cat

Document que acredita al posseïdor per utilitzar els serveis de transport públics col·lectius de la zona 1 amb un acompanyant sense que aquest hagi de pagar el viatge.

Té validesa temporal i es renova periòdicament si es mantenen les condicions per ser-ne beneficiari.

Ús exclusiu a la xarxa de transport públic a l'àmbit d'actuació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona: autobús, metro, tramvia...

El titular del passi d'acompanyant haurà d'utilitzar el títol de transport que correspongui i convenientment validat (bitllet senzill, targeta rosa, T-10, etc.)

El titular del passi d'acompanyant haurà de dur el passi d'acompanyant que permet que una persona qualsevol l'acompanyi gratuïtament.

Més informació a http://www.amb.cat/mobilitat/Principales/TarifasTarifacionSocial.aspx

Rebreu el document al vostre domicili. Si després dels dos intents d'entrega que fa l'empresa no se us troba haureu d'anar al departament indicat al document que us deixaran a la bústia.