Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

Targeta magnètica de bonificació de la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR)

Imprimir
Sol·licitud de la targeta que es fa servir a les deixalleries (també a les mòbils) per a obtenir descomptes a la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus.

Per aplicar la bonificació es tindrà en compte el número de vegades que es fa ús de les deixalleries (incloses les mòbils) i en funció del total de visites anuals, s'aplicarà fins a un 14 % durant l'any d'acord amb el barem que s'indica a l'apartat 'Medi ambient > Gestió i organització > Taxa metropolitana de tractament de residus > Bonificacions > Pel servei de gestió de residus municipals generats a domicilis particulars > Bonificació per bones pràctiques' de la web www.amb.cat..  

QUI EL POT DEMANAR

La persona títular del contracte de subministrament d'aigua. La targeta anirà al seu nom. També la poden utilitzar tots els membres de la família o les persones que convisquin amb la persona titular. 

No és vàlida per a comerços i empreses només per a les famílies.

COM ES POT TRAMITAR

PRESENCIALMENT:
NOTA INFORMATIVA RESPECTE A LA PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS A LES OFICINES DE REGISTRE

A partir del 2 de juliol de 2018 no caldrà aportar dos exemplars dels documents que s'adjunten a les sol·licituds que es lliuren en el Registre General d'Entrada. N'hi ha prou amb la presentació dels documents sol·licitats, els quals els seran retornats un cop siguin digitalitzats de forma segura. La documentació no es podrà presentar enquadernada i, preferiblement, tampoc grapada i es recomana lliurar-la en format digital sempre que sigui possible (preferiblement en un USB en lloc de CD).

Us heu de dirigir a la deixalleria municipal (també podeu anar a qualsevol de les deixalleries mòbils; consulteu aquí la seva ubicació).
Documentació necessària
 • Rebut de l'aigua on constin les dades de la persona titular del contracte del subministrament d'aigua (nom, cognoms, número de contracte...) o darrer rebut anual de TMTR, en cas que la TMTR es pagui mitjançant un rebut independent de la factura de l'aigua.
 • Deixalleria municipal
  C. Arquimedes n° 1. CP: 08907 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari:
  Dilluns a dissabte: 9-13 h.
  Mapa

QUÈ PASSA DESPRÉS

La targeta s'obté en el moment de la sol·licitud a la mateixa deixalleria municipal.

A la deixalleria mòbil recullen les dades per a la seva tramitació i haureu de tornar, a partir de quan us ho indiquin, a la pròpia deixalleria mòbil per a recollir la vostra la targeta.

MÉS INFORMACIÓ

S'ha de presentar la targeta a la deixalleria, per tant, sense ella no es pot beneficiar de la bonificació.

Un cop finalitzat l'exercici es procedirà a abonar l'import resultant de la bonificació a la factura de l'aigua o a la primera autoliquidació de la taxa, segons la forma de pagament.

Teniu més informació a la web www.amb.cat..  

PREU

L'obtenció de la primera la targeta no comporta cap cost.

Es poden demanar duplicats (que continuaran estant a nom de la persona titular del contracte de subministrament de l'aigua). Cada duplicat (ja sigui per a un familiar, per pèrdua o per robatori) té un cost de 0.50 €, que s'hauran de fer efectius en el mateix moment de la sol·licitud..  

SI TENIU CAP DUBTE PODEU TRUCAR A:

.  

ÒRGAN DE RESOLUCIÓ

Sense resolució d'òrgan.  

Enllaços d'interès

 • Oficines de registre
 • Carpeta ciutadana
 • Contacteu
 • Normatives municipals
 • Talls de servei
 • Anar a Portal Jurídic de Catalunya
 • Anar a Oficicina virtual de tràmits
 • 060.es
 • Oficina gestió empresarial
 • Agencia Tributària
 • Sede electrónica del catastro
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400