Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

Inscripció al cens electoral de ciutadans/es de països amb acord per a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019

Imprimir
Inscripció al cens electoral de residents a Espanya (CERE) que, sense haver adquirit la nacionalitat espanyola, són ciutadans de països amb els quals Espanya ha signat acords per a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019. Aquest cens és específic per aquest procés electoral.

Per a facilitar la sol·licitud d'inscripció, l'Oficina del Cens electoral (OCE) enviarà un imprès als estrangers residents a Espanya que reuneixin les condicions establertes en l'apartat de 'Requeriments', amb les dades personals i de residència, juntament amb la Clau de tramitació telemàtica (CTT).
.  

QUI EL POT DEMANAR

Ciutadans/es de països no comunitaris  i majors d'edat el dia de la votació, amb els que Espanya ha signat convenis de reciprocitat: Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Trinidat i Tobago i Xile.

QUAN ES POT FER

Des de l'1 de desembre del 2018 fins al 15 de gener del 2019..  

COM ES POT TRAMITAR

Fora de termini
PER INTERNET:
Els interessats hauran de marcar l'opció de manifestació de voluntat de vot accedint al tràmit 'Sol·licitud d'inscripció en el cens electoral dels estrangers residents a Espanya (CERE) pels ciutadans nacionals de països amb Acord vigent que reconeixen el dret al sufragi en les eleccions municipals i al Parlament Europeu de 2019' de la Seu electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), acreditar la seva identitat mitjançant qualsevol de les següents formes:
 • Mitjançant certificat electrònic associat al NIE i marcant l'opció de sol·licitud d'inscripció.
 • Els que no disposin de certificat electrònic però hagin rebut la comunicació amb la clau de tramitació telemàtica (CTT) podran realitzar la sol·licitud accedint al sistema amb el seu NIE i el CTT.
PRESENCIALMENT:
Requeriments
 • Ser major d'edat el dia de la votació, o complir els 18 anys aquell dia i no estar privat/ada del dret de sufragi actiu.
 • Estar empadronat/ada a L'Hospitalet.
 • Estar en possessió de l'autorització de residència a Espanya.
 • Haver residit legalment a Espanya cinc anys en el moment de la sol·licitud (als/a les ciutadans/es de Noruega se'ls exigeix 3 anys de residència legal en el moment de la votació).
Presenteu la documentació necessària a qualsevol de les oficines indicades.
Documentació necessària
Ompliu el formulari que se us facilitarà a les oficines indicades i aporteu, segons el cas:
 • Targeta de residència  vigent (original i fotocòpia). Els/Les ciutadans/es de Noruega i d'Islàndia podran acreditar la seva identitat, també amb el seu document d'identitat vigent o passaport vigent del seu país d'origen.
 • El temps requerit de residència legal a Espanya s'haurà de justificar amb un certificat expedit per la Comissaria de Policia on s'acrediti aquest temps.
 • Oficina d'Atenció Ciutadana
  C. Girona n° 10, BS pis. CP: 08901 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari: Aquesta oficina només atendrà amb cita prèvia. Per concertar cita feu clic a https://www.l-h.cat/citaoac Horari habitual Dilluns a divendres: 8:30 a 14 h Dilluns a dijous : 16:00 a 19 h.
  Mapa
 • Regidoria Districte I
  RB Just Oliveras n° 0023. CP: 08901 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari: Aquesta oficina només atendrà amb cita prèvia. Per concertar cita feu clic a https://www.l-h.cat/citaregidoria o truqueu al 010 (900 100 277 si truca fora de L'Hospitalet) Horari habitual: Dilluns a divendres de 9 a 14 hores Dimarts i dijous de 16 a 19 hores
  Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
  Mapa
 • Regidoria Districte II
  C. Mare de Déu dels Desemparats n° 0087. CP: 08904 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari: Aquesta oficina només atendrà amb cita prèvia.  Per concertar cita feu clic a https://www.l-h.cat/citaregidoria o truqueu al 010 (900 100 277 si truca fora de L'Hospitalet) Horari habitual:

  Dilluns i divendres: 9:00 a 14:00 h
  Dimarts i dijous: 16:00 a 19:00 h


  Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
  Mapa
 • Regidoria Districte III
  AV Metro n° 0018. CP: 08902 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari: Aquesta oficina només atendrà amb cita prèvia. Per concertar cita feu clic a https://www.l-h.cat/citaregidoria o truqueu al 010 (900 100 277 si truca fora de L'Hospitalet) Horari habitual:

  Dilluns a divendres: 9-14 h 
  Dimarts i dijous: 16-19 h

  Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris Aquesta oficina romandrà tancada el dilluns 11 d'octubre de 2021.
  Mapa
 • Regidoria Districte IV-V
  C. Belchite n° 5. CP: 08906 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari: Aquesta oficina només atendrà amb cita prèvia. Per concertar cita feu clic a https://www.l-h.cat/citaregidoria o truqueu al 010 (900 100 277 si truca fora de L'Hospitalet) Horari habitual:

  Dilluns a divendres: 9-14 h 
  Dimarts i dijous: 16-19 h

  Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
  Mapa
 • Regidoria Districte VI
  PL Cultura n° 1. CP: 08907 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona
  Horari: Aquesta oficina només atendrà amb cita prèvia. Per concertar cita feu clic a https://www.l-h.cat/citaregidoria o 010 (900 100 277 si truca fora de L'Hospitalet) Horario habitual:

  Dilluns a divendres: 9-14 h 
  Dimarts i dijous: 16:30-19 h

  Setmana Santa, Nadal i Estiu: Consultar horaris
  Mapa

QUÈ PASSA DESPRÉS

Arribarà al seu domicili d'empadronament la seva inscripció al cens i, posteriorment, la targeta censal on s'indicarà el lloc de votació.

MÉS INFORMACIÓ

Podrà també fer el tràmit per correu postal si ha rebut l'imprès enviat per l'OCE amb les seves dades d'empadronament i la clau de tramitació telemàtica (CTT), el qual haurà de complimentar i signar i podrà enviar-lo per correu postal a la Delegació Provincial de l'OCE corresponent, sense franqueig.

En el cas que l'OCE no pugui acreditar la residència legal, no constarà a l'imprès el CTT i s'haurà d'acompanyar a l'enviament per correu postal l'acreditació del temps de residència (original del certificat de residència expedit per la comissaria de la policia).
.  

SI TENIU CAP DUBTE PODEU TRUCAR A:

.  

ÒRGAN DE RESOLUCIÓ

Sense resolució d'òrgan.  

Enllaços d'interès

 • Oficines de registre
 • Carpeta ciutadana
 • Contacteu
 • Normatives municipals
 • Talls de servei
 • Anar a Portal Jurídic de Catalunya
 • Anar a Oficicina virtual de tràmits
 • 060.es
 • Oficina gestió empresarial
 • Agencia Tributària
 • Sede electrónica del catastro
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400