Oficina Jove d’Emancipació

L’Oficina Jove d’Emancipació, ubicada a l’emblemàtic edifici de la Casa dels Cargols, és un servei de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet que té com a objectiu vetllar pel benestar dels i les joves durant el vostre procés d’emancipació. Per aquest motiu, els pilars bàsics entorn els quals diàriament potenciem els diferents serveis són:
1) Formació
2) Ocupació
3) Habitatge
4) Creixement personal, professional i social
5) Mobilitat InternacionalInformació, orientació, assessorament i formació són els principals serveis que, des de l’Oficina Jove d’Emancipació, us oferim. Tot i així, de cada àmbit es despleguen tot un ventall de recursos i projectes que conjuntament fan de l’oficina un equipament exemplar i de referència. 


Les nostres activitats i serveis es dirigeixen a diferents tipus de col•lectius:
1) Joves entre 12 i 35 anys
2) Entitats/associacions locals
3) Professionals que treballen diàriament amb jovesEssent conscients del gran volum de joves que, a l’actualitat, resideixen a L’Hospitalet de Llobregat i tenint en compte que el nostre impacte es a tot el territori, a través del Pla d’Acció Comunitària (PAC), activem diferents estratègies per a facilitar que tots/es els i les joves de la ciutat us beneficieu dels nostres recursos. 


Tots els serveis que oferim són gratuïts.

Atenem en persona a la nostra oficina.

  • C. Llobregat n° 127 CP: 08904 L'Hospitalet de Llobregat - Barcelona

    De dimarts a divendres de 10 a 14 h. De dilluns a dijous de 16 a 20 h.

    més informació