Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

  • Estic a: 
  • Seu > 
  • Detall de la notícia
Logo reconeixement Administració Oberta de Catalunya (AOC)

L’Hospitalet, ajuntament capdavanter en administració digital

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obtingut la 3a posició en la 7a edició dels Reconeixements Administració Oberta en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants. Es tracta del reconeixement com a ens capdavanters en transformació digital que atorga anualment l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) als ajuntaments i consells comarcals.

El guardó var ser recollit pel regidor de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports de l’Ajuntament,  Francesc J. Belver, acompanyat de la cap de servei d'Informàtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Isabel Escorza i la cap de servei d'Organització i Projectes de millora, Yolanda Linares. L'acte es va celebrar dimarts a la tarda al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert. Enguany han estat guardonats 81 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. Podeu consultar els indicadors aquí.

L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, en els àmbits estatal i europeu, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

L'ajuntament de l'Hospitalet va entrar l'any passat per primera vegada en el rannking entre els millors 10 ajuntaments i aquest any hem escalat fins la 3ª posició.

Podeu consultar aquí la noticia a la web municipal.

04/05/2022
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400