Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Servei de Salut

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció:
El Servei de Salut dirigeix i gestiona els equips de salut pública municipal. S’encarrega de vetllar per la salut de les persones residents i visitants de la ciutat de L’Hospitalet, així com per mantenir i millorar els paràmetres de salubritat de la mateixa. Desenvolupa, per tant, polítiques que promocionen un conjunt d’actuacions i prestacions destinats a promoure els hàbits de vida saludable en el marc de Salut 2020 de la OMS. L’objectiu és millorar la salut de la comunitat i la seguretat de la població.

Aquest Servei té la voluntat d’exercir plenament les competències municipals i les tasques que se’n derivin de l’exercici de: la protecció i la promoció de la salut; la prevenció de la malaltia i dels seus factors de risc i de l’autoritat sanitària de la ciutat.

Adreça:
C. Cobalt, 57, 2 pis  CP: 08907

Correu electrònic: serveisalut@l-h.cat

Telèfon: 93 403 29 21Fax: 93 403 29 14

tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400