Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

A causa de la situació excepcional de contenció decretada per la transmissió del coronavirus es modifica l’horari de diversos serveis, oficines i departaments, tant d’aquest ajuntament com d’altres administracions o entitats. Per tant, us recomanem que consulteu la pàgina web www.l-h.cat/coronavirus per a tenir més informació actualitzada o que truqueu a l’equipament corresponent abans de fer qualsevol desplaçament.

Telèfon d'Incidències i Manteniment a la Via Pública (VIA)

Escoltar contingut (nova finestra)

Descripció:
Els ciutadans poden trucar per comunicar les avaries i els desperfectes que detectin que es produeixen als carrers, a les places o als parcs i jardins de la ciutat perquè puguin ser atesos.

S'haurà de picar l'1 per recollida de mobles. El número 2 és per a enllumenat i semàfors, per tal d'explicar incidència com el mal funcionament d’un grup semafòric o semàfors i fanals trencats, torts, fosos o caiguts a terra. El 3 és per a altres problemes de neteja viària, parcs i jardins i mobiliari urbà i problemes amb els contenidors, com ara contenidors desbordats, bolcats, espatllats o cremats i mobles llençats a les voreres, saques de runa

Adreça:   L'Hospitalet de Llobregat

Telèfon: 900 28 29 30

Horaris:
De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 h

tràmits i serveis

No hi ha tràmits disponibles per aquest equipament

agenda

No hi ha actes previstos per aquest equipament
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400