Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

Inscripció a la Cursa Nocturna SPORT Ciutat de L'Hospitalet

Imprimir
La 9a Cursa Nocturna SPORT Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 14 d’abril de 2018, a partir de les 20:30 hores, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat. L’any passat hi van participar prop de 5.000 corredors.

La prova l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb el patrocini del diari Sport, el Centre Comercial Granvia 2 i Hyundai Linkmotor. També hi col•laboren Diputació de Barcelona, GM Esports, Flaix FM, Coca-Cola, Decathlon, Centre de Fisioteràpia Toni Bové, What's Up English i Voluntaris L’H. A la direcció tècnica hi colaboren Zona Vip Events i Championchip.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada. Com l'any passat, el recorregut de la prova més llarga passarà per la trama urbana de la ciutat, pels barris de Santa Eulàlia i del Centre.

En aquesta edició s’han convocat també dos concursos fotogràfics a la xarxa Instagram: un previ, sobre la preparació de la Cursa Nocturna com a un repte, i un altre amb les imatges realitzades durant la competició. Els premis dels guanyadors els aportarà Hyundai Linkmotor.

A l’hora de realitzar la inscripció es fa una donació d’1 euro solidari, que es destina a un projecte solidari. La 9a edició destinarà els diners recollits a l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), per al projecte "Fitxa Talent"..  

QUI EL POT DEMANAR

L'edat mínima per participar és de 14 anys en la prova de 5 quilòmetres i de 16 anys en la prova de 10 quilòmetres.

Tal i com s’estableix al punt tres del Reglament de la Cursa Nocturna, en cas que la persona participant sigui menor d'edat, cal el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal, adjuntant fotocòpia del DNI o passaport de l’adult. Les persones menors de 16 anys hauran de córrer acompanyades d’un adult: pare/mare/tutor o persona en qui deleguin la responsabilitat.

QUAN ES POT FER

Les inscripcions presencials es realitzaran fins el dia 7 d’abril de 2018, en l’horari dels comerços o poliesportius municipals que són punts d’inscripció presencials.

Les inscripcions a través del web finalitzaran dimecres 10 d’abril de 2018 a les 23:59 hores.

En cas d’arribar als 6.000 participants, el període d’inscripció quedarà automàticament tancat..  

COM ES POT TRAMITAR

PER INTERNET:
Les inscripcions telemàtiques es poden realitzar per mitjà del web www.cursanocturnalh.cat 
PRESENCIALMENT:
Les inscripcions presencials es poden fer a:

L'HOSPITALET
 • Poliesportiu Municipal Gornal (carrer de Can Tries, 20-28)
 • Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano (avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge, 7)
 • GM Esports (avinguda del Carrilet, 214)
 • Decathlon. Centre Comercial Gran Via 2 (planta carrer, local: C69-71-73)
BARCELONA
 • Intersports Quinze (Rambla de Catalunya, 123)
 • Bikila (Passeig de Pujades, 7)

QUÈ PASSA DESPRÉS

Les persones inscrites obtindran de regal una samarreta tècnica, un dorsal personalitzat, una bossa amb obsequis dels patrocinadors i avituallament durant la prova.

Quan acabi la prova, els assistents podran gaudir de música en directe i d’una degustació d’un plat de carbohidrats i un refresc.  A més, el Centre Comercial Gran Via 2 acollirà la Fira del Corredor i el servei de guarda-roba, entre altres col·laboracions que l’establiment realitza amb la prova.

El dorsal i el xip es podran recollir a la Fira del Corredor que se celebrarà divendres 13 d’abril, de 15 a 22 hores i dissabte 14 d’abril, de 10 a 19:30 hores.

La fira del corredor està situada a l’aparcament vermell de la planta baixa del Centre Comercial Gran Via 2 (passadís Carrefour, sortint per la porta ubicada entre les botigues Samsung i H&M). Aquest espai serà el punt de recollida de la bossa del corredor que inclou el dorsal, el xip, la samarreta tècnica i els obsequis que aportin els patrocinadors.

Per a recollir la bossa del corredor cal presentar el comprovant de la inscripció (hagi estat presencial o per internet), conjuntament amb el DNI o passaport. En cas de recollida en nom d’altres persones, cal presentar el comprovant de la inscripció i una fotocòpia del seu DNI o passaport. Tal i com s’estableix al punt tres del Reglament de la Cursa Nocturna, en cas que la persona participant sigui menor d'edat, cal el consentiment del pare/mare/tutor, el qual s’haurà de lliurar en el moment de recollir el dorsal, adjuntant fotocòpia del DNI o passaport de l’adult.

A partir de les 19:30 hores del dia 14 d’abril no es lliurarà cap dorsal.

MÉS INFORMACIÓ

Podeu consultar tota la informació disponible al web www.cursanocturnalh.cat

Si teniu cap dubte o suggeriment podeu enviar un correu electrònic a esports@l-h.cat o a zonavipevents@zonavipevents.com.  

PREU

 • Cursa 5 km: propietaris de xip groc ChampionChip: 11 €. Amb lloguer de xip: 14 € * (3 € d’increment pel lloguer del xip)
 • Cursa 10 km: propietaris de xip groc ChampionChip: 13 €. Amb lloguer de xip: 16 € * (3 € d’increment pel lloguer del xip)
La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament, tant via online com presencialment en els punts designats per l’organització. No s’admetran inscripcions per telèfon, fax, ni correu electrònic.

Un cop realitzada la inscripció, no se’n retornarà l’import, si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.

Les inscripcions són personals i intransferibles. El canvi de titular es realitzarà el mateix dia de la recollida del dorsal amb el pagament previ de 3 euros per les gestions realitzades..  

NORMATIVA APLICABLE

.  

ÒRGAN DE RESOLUCIÓ

Sense resolució d'òrgan.  

Enllaços d'interès

 • Carpeta ciutadana
 • Contacteu
 • Normatives municipals
 • Talls de servei
 • Anar a Portal Jurídic de Catalunya
 • Anar a cat365.net
 • 060.es
 • Oficina gestió empresarial
 • Sede electrónica del catastro
 • Agencia Tributària
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400