Ajuntament de L'Hospitalet
 

Seu electrònica

XVI Edició del Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial 2022

Imprimir
Participació en el concurs literari de novel·la negra L’H Confidencial convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial de Libros, S.L..  

QUI EL POT DEMANAR

Hi podran participar tots els escriptors i totes les escriptores que ho desitgin, de qualsevol nacionalitat o procedència, amb residència a Espanya.

QUAN ES POT FER

El termini d’admissió d’originals va des del l’endemà de l’aprovació de les bases reguladores per l’organisme competent de l’Ajuntament (17 de juliol del 2021) fins el diumenge 31 de gener de 2022, a les 23:59 h..  

COM ES POT TRAMITAR

PER INTERNET:
Requeriments
Es poden presentar novel·les de gènere negre o policíac escrites en llengua castellana o catalana, originals i inèdites, que no tinguin compromesos els drets i que no hagin rebut cap premi anteriorment. Si en rebessin algun abans del veredicte d’aquest premi, ho hauran de notificar i la novel·la restarà exclosa del concurs. S’invalidaran les obres dels autors finats abans del veredicte del premi.
Documentació necessària
 • L'obra  inèdita en els dos formats, word i pdf, demanats.
 • L'’obra ha d’anar signada amb pseudònim, haurà de tenir una extensió entre 200 i 300 pàgines, format DIN A4, a doble espai, amb tipus de lletra Times New Roman de cos 12, en format word i en format pdf i amb número de paginació
Impresos associats
Per tramitar per internet heu de disposar d′un sistema d′identificació acceptat pel servei VÀLid. .

1. Cliqueu sobre el botó Tramitar.
2. Identifiqueu-vos amb qualsevol dels sistemes acceptats pel servei VÀLid. .
3. Empleneu el formulari que s'obrirà.
4. Adjunteu, si cal, els arxius o fitxers de la documentació necessària per al tràmit.
5. Cliqueu enviar. En aquest moment estareu signant la sol·licitud per presentar-la al registre electrònic de l'ajuntament

Finalitzat el tràmit rebreu un correu electrònic amb el justificant de la seva presentació.

Nota: Consulteu aquesta ajuda per comprovar que la configuració del vostre equip és compatible amb els requisits tècnics de l'aplicació.

QUÈ PASSA DESPRÉS


La Secció de biblioteques es posarà en contacte amb la persona guanyadora per comunicar-li el veredicte i requerir la documentació per a efectuar el pagament del premi.

L’import del premi serà de 12.000 €, dels quals es descomptaran els impostos previstos per la legislació espanyola. La dotació econòmica del premi es lliurarà en concepte d’avançament pels drets d’autor que pugui generar la cessió i l’explotació dels drets mundials en qualsevol llengua i qualsevol format de l’obra guanyadora per Roca Editorial, i serà publicada per aquesta mateixa editorial.

TEMPS DE RESPOSTA

Durant el mes de maig de 2022 es notifica a la persona guanyadora el veredicte del jurat. La resta de participants no reben cap notificació.

NORMATIVA APLICABLE

.  

SI TENIU CAP DUBTE PODEU TRUCAR A:

.  

ÒRGAN DE RESOLUCIÓ

Sense resolució d'òrgan.  

Enllaços d'interès

 • Oficines de registre
 • Carpeta ciutadana
 • Contacteu
 • Normatives municipals
 • Talls de servei
 • Anar a Portal Jurídic de Catalunya
 • Anar a Oficicina virtual de tràmits
 • 060.es
 • Oficina gestió empresarial
 • Agencia Tributària
 • Sede electrónica del catastro
Ajuntament de L'Hospitalet. Plaça de l'Ajuntament, 11. 08901 L'Hospitalet de Llobregat. Tel. 934 029 400